Jóóóóó estét! :)

Abszolút vidám napom/hetem volt, a francia feleléssel és a töri írásbeli vizsgával, ami nem is sikerült olyan rosszul. Csütörtökön kiderül, hogy a szóbelin, hogy teljesítek. Drukkoljatok!

'Mr. Alkoholt' (és higgyétek el, rászolgált a nevére) egyre többet látom a sulinál "somfordálni". Már rég túl vagyok a "jajj esetleg valami köze lehet hozzám, hogy arra jár" dolgon, hiszen már augusztus óta nem történt közöttünk semmi -hála az égnek. Nem tagadom, szerettem, sőt, még mindig szeretném, ha nem szakadt volna vége a "dolognak".. Kapcsolatnak nem nevezném. Inkább tapasztalatszerzésként fogom fel, a tanulsága: ne kezdj olyannal, akinek már a puszta személye is akadály a kapcsolatban.

(Ráadásul még 'Mr. Alkohol' legjobb haverja sem hagy békén és sokadjára próbál befűzni. Utálom az ilyet.)

A mai napot leginkább a legjobb barátnőmmel töltöttem, ő legalább most boldog a jelenlegi barátjával. :) Bár, nem rég vagyunk barátnők, de Ő az egyetlen akiben maradéktalanul megbízom mostanság. :)

Imádom azokat a pillanatokat amikor 'Bokréta' (az egyik csaj, akivel már egyáltalán nem beszélünk) féltékeny és utálatos pillantásokat küldd felém a suliban. :):) Hiába, engem valahogy mindig is feldobott, ha valaki nem csípi a buksimat.. :P Ez szüli a legőszintébb és legérdekesebb szituációkat. :)

Mára ennyi gyerekek, nem jut eszembe semmi más. Búcsúzóul kaptok tőlem egy "édes" képet, na persze nem saját, de ha lesz alkalmam ilyet fényképezni, megteszem. :)

861820_36930498.jpg

Szerző: Amiable  2013.01.08. 19:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolond-gomba.blog.hu/api/trackback/id/tr245006781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása