Kedves Blogolvasók!

Kivételesen most rövidre fogom a mondandómat, aminek közepében a 2009-es film, a Becstelen Brigantyk áll. Mivel enyhén szólva is Brad Pitt mániákus vagyok, néha előszedem a régibb filmjeit, hogy új és érdekes karakterekben láthassam a kedvenc színészemet, de ezzel az alakításával, eléggé meglepett.

Őszintén szólva, nem foglalkozom különösebben a nácizmussal vagy az ehhez történő dolgokkal, így hát megeshet, hogy egy társaságban nem is tudnék hozzászólni a témához. Ez a film viszont azért tetszett, mert kevesebb háttértudással is érthető, lekövethető a film története. Bár ugye a film története nem teljesen a történelmen alapszik, szerintem érdekes volt, új meglátásokat vet fel az ember szemében.

Kellemesen csalódtam, ahhoz képest, hogy eredetileg nem állt szándékomban megnézni a filmet. (A véres jeleneteknél, bevallom, nem néztem oda.. Nem mindig bírom ezeket a dolgokat.)

Tehát aki nem jártas a témában, nem érdekli, de mondjuk szereti Brad Pittet, érdemes megnéznie. :)

Szerző: Amiable  2013.07.19. 22:19 Szólj hozzá!

Címkék: vélemény film 2009 nácizmus brad pitt filmajánló becstelen brigantyk

A bejegyzés trackback címe:

https://bolond-gomba.blog.hu/api/trackback/id/tr135415650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása