Kedves blogolvasók. Először is elnézést a kései írásért, de lefoglalt a tanulás meg a lustálkodás. Leginkább az utóbbi.. :) A középiskolához képest, ez a hét elég nehéz lesz számomra, a három témazáró, egy felelés, egy szódolgozat, egy írásbeli és szóbeli vizsga, és még sorolhatnám mellett..

Remélem hamar túl leszek rajta és ha szerencsém van, az idei félévet sikeresebben zárhatom mint a tavalyit. Igyekszem én, csak azért a kényelmes kanapén feküdve, narancsot rágcsálva a kedvenc sorozatomat nézni mégis csábítóbban hat, nem?! :)

Az 'Itthoniakkal' volt egy ominózus beszélgetésem a minap és felvetettem a rendőrtiszti főiskola lehetőségét, de mivel az erőnlétem nincs a toppon, hamar el is vetettük. :) Végül azt hiszem, majdnem sikerült meggyőznöm őket, hogy egy sportlövészeti tanfolyam nekem való lenne. Még nem egyeztek bele, de reménykedem. Ahogy a második piercingemet is latolgatják, a névnapomra.

Röviden ennyi lenne, ami velem történt az elmúlt néhány napban, az év első iskolanapja is lezajlott, többé-kevésbé sikeresen. Lehetséges, hogy a héten már nem lesz időm újabb szösszeneteket megosztanom veletek, de legkésőbb pénteken, kiöntöm a lelkem. Az vigasztal, hogy már csak 212 nap van a 18. születésnapomig,  kb. 141 munkanap a nyári szünetig (+/-a szünetek közben) és pont egy hónap a névnapomig. Ezt az évet még csak kihúzzuk valahogy. ;)

Holnap munkanap.. sok sikert.

Szerző: Amiable  2013.01.06. 20:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolond-gomba.blog.hu/api/trackback/id/tr495001953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása